Boten

Zoeken

Bombard Typhoon

Bombard is het tweede merk opblaasboten geproduceerd door Zodiac International met zijn ongeƫvenaarde image voor avontuur en duurzaamheid. Bombard heeft de zee omgetoverd tot een gebied waar je veilig plezier kunt hebben.

Of je nu een beginner of een professional bent, Bombard staat altijd open voor de ontwikkeling van jouw passie en lifestyle. Bombard biedt dan ook originele en exclusieve boot concepten. Door middel van modulaire elementen en professionele uitrusting past een Bombard boot zich volledig aan jouw wensen en budget aan.

Een groot scala van activiteiten zijn gebaseerd op de zee. Bombard houdt hier ter degen rekening mee bij het ontwerp van haar boten en accessoires. De uitrusting aan boord (standaard of optioneel) geeft u de mogelijkheid om de boot aan te  passen aan uw activiteit.
 
Watersport is een sociale activiteit en Bombard heeft dit goed begrepen. Daarom biedt het merk boten aan die geschikt zijn voor 2 tot 20 personen. Elegant en uitgerust volgens uw wensen en smaak, onze boten bieden optimale binnenruimte, zijn gemakkelijk in het gebruik zodat u van onze boten kunt genieten zo vaak u maar wilt.
 
Klomp Scheepstechniek is officieel dealer van Bombard. Vraag daarom in onze winkel naar meer info over Bombard!