Zeilmakerij

Zoeken

Bootkap wassen

Klomp Scheepstechniek is dealer van Ultramar Zeil- en Tentwasserij. Ultramar is de specialist in zeilen wassen, bootkappen reinigen, tenten impregneren en het coaten van uw zeil, tent, bootkap, cabrioletkap, parasol of zonwering.

Reiniging, luxe of noodzaak?

Jachtzeilen, bootkappen, tenten en dergelijke hebben nogal wat te verduren van zand en zout, maar ook van atmosferisch vuil, spinnen, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door regelmatig te laten reinigen en eventueel impregneren zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van het doek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen.

Professioneel wassen
Ultramar garandeert u een grondige, veilige en milieuvriendelijke reiniging met behulp van speciaal voor hen ontwikkelde reinigingsmiddelen die vezels, ramen, coating en stiksels niet aantasten. De reiniging gebeurt volgens het weekproces. Bovendien zorgt Ultramar ervoor dat bootkappen en tenten e.d. weer water- en vuilafstotend worden gemaakt.

Uw zeil, kap of tent laten reinigen?
U kunt bij ons eenvoudig het te wassen deel inleveren. Wij zorgen ervoor dat dit bij Ultramar terecht komt en dat deze na reiniging weer terug komt.

Bezoek de website van Ultramar voor meer informatie.