Winkel

Zoeken

Boero Yachtcoatings

Van een schip in topconditie heeft u meer en langer plezier. Goed onderhoud verlengt de levensduur, voorkomt kosten en is ook nog eens bevorderlijk voor de vaareigenschappen.

Of uw jacht nu van hout, polyester, staal of aluminium is, met de juiste middelen op de juiste manier aangebracht, zorgt u voor een robuuste bescherming tegen de invloeden van zon, water en wind.

Boero: excellente kwaliteit sinds 1831
De oorsprong van Boero ligt in Genua, de grootste havenstad van Italië. Juist daar hebben zich door de eeuwen heen tal van ambachtelijke, in de scheepsbouw gespecialiseerde bedrijven gevestigd.
Bartolomeo Boero was zo’n specialist. Al in 1831 ontwikkelde hij jachtlakken die zich onderscheidden door de combinatie van puur esthetische kwaliteiten en superieure beschermingskracht. Het was de sleutel tot succes. Boero is inmiddels marktleider in Italië en Frankrijk en levert als innovatieve trendsetter coatingsystemen over de hele wereld. Al meer dan 750 superjachten zijn voorzien van het Boero Yacht coating systeem.

Officieel dealer
Klomp Scheepstechniek is officieel dealer van de producten van Boero. Kom langs in onze winkel en we adviseren u graag welke producten u het beste kunt gebruiken voor uw boot.