Motoren

Zoeken

Yamaha buitenboordmotoren

YAMAHA buitenboordmotoren wereldwijd de meest populaire buitenboordmotor, uniek door ongeƫvenaarde kwaliteit, prestatie en betrouwbaarheid.

Klomp Scheepstechniek is officieel dealer van YAMAHA in de regio Haarlem. YAMAHA maakt het verschil, of u professional bent of voor uw plezier en ontspanning vaart, er is altijd een YAMAHA welke past bij uw wensen en verwachtingen.

Lange levensduur, betrouwbaarheid, superieure prestaties en uitstekende service zijn de eigenschappen behorend bij YAMAHA. Ruime keuze uit vele modellen van de lichte F2.5 tot de op dit moment meest krachtige outboard, de superieure F350. Tussenliggend zijn er vele uitvoeringen met zowel hand- en electrische start. Met een ruime keuze in instrumenten, afstandbedieningen, besturingen.

High trust uitvoeringen met maximale stuwkracht voor moeiteloos manoeuvreren en diverse modellen met het Y-cop electronisch anti diefstalsysteem, de populaire draagbare modellen F2.5, F4, F5 en F6 en diverse electrische modellen.

YAMALUBE smeermiddelen, watersportaccessoires en YAMALUBE smeermiddelen, watersportaccesoires en kleding behoren tot het leveringsprogramma welke naadloos aansluiten bij de YAMAHA producten.