Motoren

Zoeken

Klomp Scheepstechniek uit Haarlem is al vele jaren dealer van Yanmar. U kunt bij ons terecht voor nieuwe motoren, revisie, service & onderhoud.

Yanmar Marine toegewijd voor het bewerkstellen van ultiem vaargenot over de gehele wereld, generaties van expertise en ervaring gecombineerd met ongeëvenaarde innovatie en leidende technologie is ingebouwd in elke Yanmar scheepsmotor. Deze compacte, lichtgewicht, stille en schone dieselmotoren befaamd door hun uitstekende prestaties,ongeëvenaarde kwaliteit en robuuste betrouwbaarheid.

Yanmar en respect voor de natuur gaan hand in hand. De motoren zijn ontworpen met het oog voor het milieu, wat de gebruiker veel vaarplezier geeft zonder het milieu extra te belasten. Yanmar is trots op wat zij u kunnen bieden, en als Yanmar bezitter bent u altijd in goed gezelschap. Yanmar scheepsdieselmotoren zijn de lichtste en sterkste oplossing voor aandrijving van uw schip, schoon en stil, innovatief en gemaakt voor een lange levensduur. Yanmar fabriceert al bijna 100 jaar dieselmotoren met de filosofie: “meer vermogen met minder gewicht”.

Yanmar heeft altijd veel geïnvesteerd in ontwikkeling, onderzoek en fabricage processen en zal dit altijd blijven doen in het belang van o.a. de watersport en scheepvaart in het algemeen. Met vestigingen en servicepunten in meer dan 130 landen kunt u altijd vertrouwen op een optimale ondersteuning, waar uw schip u ook brengt.

Het Yanmar scheepsdieselmotoren programma omvat vele modellen en uitvoeringen voor zeil- en motorboten. Bekijk via onderstaande link de motoren.